idadjupman.blogg.se

If you want it, you can do it.

Ett farväl av året som varit

Allmänt Permalink0
Nu säger jag hejdå till ännu ett bra år, där jag har vuxit otroligt mycket som person, förlorat vissa vänner och funnit andra, älskat och hatat, skrattat och gråtit. Vad har det här året inte innehållit egentligen? Får ett stort leende på läpparna samtidigt som mina ögon tåras när jag tänker tillbaka på allt. Vissa saker är jag glad över att få lämna bakom mig & glömma, medan andra skulle jag kunna göra vad som helst för att få uppleva igen. 

2015. Jag älskar dig och kommer alltid att göra. Du är det året då jag började nian, lärde känna personer jag aldrig trodde jag skulle lära känna, va med på Camp Roslagen för första gången,  gick vidare från saker som gjorde mig ledsen och åkte på en resa till Iran...

På 365 dagar har så mycket hänt, omöjligt att få med allt men här kommer några bilder från året.

Redan till Iran
Blev firad i omklädningsrummet efter träningen i år igen:-)









Vila i frid Alice.


Sista bilden jag tog med Thure. Vila i frid.

Det blev vinst i volleybollturneringen i skolan!


Ser verkligen framemot 2016. Har redan nu flera saker inplanerat och satt upp mål som jag hoppas kan nås under årets gång. Är så förväntansfull och taggad på att göra det kommande 365 dagarna GRYMMA! Någon mer än jag?

Men kan vi lova varandra att verkligen försöka vara glada, se det positiva i saker och hjälpa varandra när det blir jobbigt. Alltid roligare att ha någon som hejar på en och kan ge dig en klapp på axeln när du själv inte gör det. Massor av kärlek till er, från mig. GOTT NYTT ÅR!
Till top