idadjupman.blogg.se

If you want it, you can do it.

Blandade känslor...

Träning Permalink0
Förlåt för att jag inte skrev något i bilen efter matchen, men det fanns inte mycket att skriva. Vi spelade bra, men förlorade (som vanligt nästan), Knivsta hade toppat laget så de va ett väldigt bra lag vi mötte. I slutet hände något väldigt tråkigt, jag & en i laget började bråka. Tänker inte gå ut med något här, alla vet typ redan vad som hänt så...
Men jag är väldigt sårad just nu av olika anledningar, kommer därför inte gå på morgondagens träning. Jag är fortfarande sur & väldigt besviken, personer jag trodde skulle lyssna på bådas versioner, gjorde tvärtom & valde en sida direkt. Det sårar. 

Men nu fokuserar vi på annat. Hur det gick att rida Queen, ex? Det gick uselt i början, men efter en stund lärde jag mig hennes knappar & hittade takten i hennes trav/galopp bättre. Så i slutet såg det faktiskt bra ut! Men oj, vilken skillnad det är från att rida Cornelia & Queen - när jag sitter på Queen måste jag verkligen rida henne i varje steg, det räcker inte med att få upp henne i trav & sedan lunkar hon på själv. Det är verkligen en häst jag kommer sitta på, sjukt maffigt känns det ;)

En väldigt saknad dag!!
Till top